Afschrijfboek is verleden tijd

  • Wouter van Hengel

    Wilt u als bestuurder van uw roeivereniging af van het oude papieren

    reserveringsboek? Wilt u als roeier zeker weten dat uw favoriete boot

    beschikbaar is op de tijd dat u wilt varen? En wilt u dat zonder complexe

    technische zaken met computers? En zonder hoge kosten? Dan is het

    MY-FLEET Internet Boot Reserveringssysteem de oplossing die u zoekt.

    Reserveren van boten gaat eenvoudig door het invullen van een paar gegevens op de website van MY-FLEET. Nieuwste ontwikkeling is dat enkel een tijdbalk getrokken hoeft te worden op een planningsschema. Dat kunnen uw leden doen vanaf elke computer met Internet toegang. Van huis uit of op de roeivereniging. De centrale apparatuur staat in het datacentrum van de MY-FLEET Service Provider. Deze apparatuur staat onder voortdurend toezicht van technisch specialisten. Zij zorgen er voor dat MY-FLEET altijd beschikbaar is. Uw vereniging hoeft dus geen investering te doen in centrale computerapparatuur. En u heeft geen zorgen over de techniek; alleen een abonnement op de MY-FLEET dienst en een Internetaansluiting, meer is er niet voor nodig.

    MY-FLEET is ontwikkeld door roeiers van RV Breda, die werkzaam zijn in de ICT wereld. Het resultaat is een reserveringssysteem dat aan alle wensen van roeiers en bestuur tegemoet komt. Bovendien is MY-FLEET flexibel van opzet, het wordt aangepast bij het bevoegdheden-systeem van uw vereniging. De kosten van MY-FLEET verdient u gemakkelijk terug. Efficiënter bootgebruik ontstaat door spreiding van roeiers over de favoriete boten en buiten de piekuren. Uw vereniging kan men met minder boten meer leden van een roeiplek voorzien. Een besparing op boten, verzekering en stalling-ruimte biedt u direkt meer financiële armslag.

  • Femke van Beek

    Hallo Wouter Hengel,

    Onze roeivereniging is zich aan het orienteren op een dergelijk digitaal systeem als in deze advertentie naar voren komt. Vandaar dit ik graag wat dingen zou willen weten:

    - wat is de prijs van het systeem?

    - kan het op elke computer draaien?

    - hoe is de service bij bjivoorbeeld een crash van het systeem?

    Alvast bedankt voor de moeite!

    Met groene groet,

    Femke van Beek

    materiaalcommissaris der W.S.R. Argo